Om Edit media

Edit Media är ett litet medieföretag med stor flexibilitet som anpassar uppdragen efter kundens behov. Jag som driver Edit Media heter Britta Nordström och jag har ett brett nätverk av duktiga journalister, researchers och fotografer som jag samarbetar med vid större produktioner. Edit erbjuder hög kompetens till ett bra pris oavsett om det handlar om manus, film, redigering eller utbildning.

Vi arbetar med hela produktionskedjan från idéer, manus, inspelning, filmning och ljudinspelning till filmklippning i egen Avidredigering, men vi arbetar även med Final Cut och andra redigeringssystem. Ljudbearbetning i ProTools. Vi producerar drama, dokumentärer och reportage. Vi gör också presentationsfilm till företag, informationsfilmer, instruktionsfilmer och utbildningsfilmer för DVD eller webben. Företaget ligger i Luleå och har kontakter över hela Sverige och nordkalotten.

Jag är producent, manusförfattare, filmare och filmklippare. I 30 år har jag arbetat med film och TV både på SVT och som frilans. Jag har jobbat med alla produktionstyper och klippt många uppmärksammade filmer. Jag har också skrivit originalmanus till två dramaserier för barn åt SVT och skrivit långfilmsmanus baserad på Torgny Lindgrens roman Pölsan. Dessutom producerar jag informationsfilm och skräddarsyr utbildningar inom media.

Jag är utbildad vid Dramatiska institutet och av SVT och är en erfaren projektledare.

Företaget är för närvarande inaktivt. Jag tar uppdrag genom Bobbi Lo Produktion AB.

Kontakt:
Tel: 070 – 334 13 29
E-post: bobbiloproduktion@gmail.com

Adress:
Bobbi Lo Produktion AB
c/o Britta Nordström
Trossvägen 7
973 41 Luleå